Ik ben Francesca en mijn familie produceert organische cosmetica sinds 1989 deze worden uitsluitend verkocht aan professionele gebruikers. Wij hebben ons eigen laboratorium in Toscane al meer dan 15 jaar. In 2014, heb ik mijn eigen merk in de sector Bio cosmetica gelanceerd oftewel het eerste Eco-Bio-merk, gespecialiseerd in haar verzorgende producten.

Onze certificatie :onze producten zijn volledig vrij van schadelijke stoffen en de biologische productiemethode houdt rekening met het gehele agrarische eco-systeem, de bescherming van welzijn van het milieu, mensen en dieren en de plattelandsontwikkeling.

Sinds de introductie in Italië en de rest van de wereld waaronder München, Londen, Moskou en Taipei is er een geweldige groei van de producten geweest. We hebben dit jaar een nieuwe mannenlijn met een gespecialiseerd assortiment voor de Hipster baard: Top Man is het eerste biologische merk gespecialiseerd in producten die zorgen voor een dikker en makkelijker te kammen baard ! Top Man dankt zijn kwaliteit aan de organische bestanddelen en essentiële oliën die zorgen voor een dikkere en makkelijker gekamde baard in minder tijd!

HIGH QUALITY

Wij geloven in een betere wereld waar duurzaamheid het uitgangspunt is. Om deze reden ontwikkelt Maternatura een bedrijfscultuur gebaseerd op ecologische duurzaamheid.Wij geloven in het belang van het gebruik van veilige producten zowel gecertificeerd als biologische en milieuvriendelijke; wij vinden het ook belangrijk om mensen te informeren over de voordelen van dit type producten.